Over Ons

Welkom bij Banden-Almere / Autobedrijf Mobron!

Bent u de hoge kosten van onderhoud, reparatie en autobanden zat? Maak zelf een online afspraak en bespaar honderden euro’s per jaar. Omdat Autobedrijf Mobron een eenmanszaak is zijn de prijzen laag en wordt u uitsluitend door mij persoonlijk geholpen. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Dankzij de snelle levering van onze leveranciers kunnen wij alle bandenmaten die voor 11.00 uur besteld worden, dezelfde nog leveren en/of monteren.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wat doen wij nog meer?

Onderhoud & Reparatie
Onderhoud en reparatie aan alle type personenauto’s, bedrijfswagens, aanhangwagens en campers. Van een kleine onderhoudsbeurt tot het vervangen van de distributieriem of het vervangen een lampje tot het reviseren van een compleet motorblok.

APK
Voor uw eigen veiligheid, die van uw medeweggebruikers en de bescherming van het milieu, is het wettelijk verplicht dat uw auto technisch goed in orde is en dat u jaarlijks een Algemeen Periodieke Keuring (APK) laat uitvoeren bij een RDW-erkend APK-bedrijf zoals Autobedrijf Mobron.

Airco Service / Reparatie
Het aircosysteem van uw auto heeft gemiddeld om de twee jaar onderhoud nodig omdat het systeem per jaar tien tot vijftien procent van zijn koelmiddel verliest. Hierdoor wordt het koelend vermogen minder en zullen de onderdelen van het aircosysteem extra slijten. Wanneer u uw airco aanzet kan het voorkomen dat het muf begint te ruiken in de auto. Hiervoor heb ik reinigingsmiddelen om de componenten van het aircosysteem te reinigen. Mocht uw airco niet meer werken dan kan dit duiden op een lekkage van het aircosysteem. Autobedrijf Mobron heeft de meest moderne apparatuur om deze (vaak zeer kleine) lekkages op te sporen en de airco te vullen in almere. Voor het repareren van het systeem kan ik u een passende prijsopgave geven.

Graag tot ziens in de garage.